This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Helaas is voor veel mensen een nieuw jaar niet vanzelfsprekend. Voor deze mensen is er door ziekte veel onzekerheid. Zijn er nog behandelingen? Slaat de behandeling wel aan? Hoe lang heb ik nog te leven? Ik begrijp dat het heel moeilijk is om als buitenstaander daar een passende nieuwjaarswens aan te geven. Belangrijk om te weten dat je ondanks alles, wel een passende nieuwjaarswens kan geven. Soms kan je het beter benoemen zoals het is! Er zijn al heel veel mensen die krampachtig om gaan met de situatie of, erger nog, helemaal ontwijken. Wat je zou kunnen zeggen:

1) Laten weten dat je het moeilijk vindt is persoonlijker dan een ongemakkelijk ‘gelukkig nieuwjaar!’.
2) De beste wensen
3) Ik wens jou heel veel liefde en warmte toe
4) Ik wens je heel veel moed en kracht met mooie momenten met je geliefden in 2022

Ik wil iedereen bedanken voor de support en de leuke reacties die ik heb gekregen op het veel liefs bakje. Ik hoop dat mijn droom nog verder uit gaat komen in 2022 en ik heel veel mensen mag gaan helpen. Veel liefs

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?