This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

In tijden van rouw hoop je veel aan familie en vrienden te hebben. Vaak ontstaat er in een rouwproces wrijving tussen familieleden. We gaan allemaal op onze eigen manier om met rouw. Ook al is de band voor het verlies nog zo sterk, ga er niet vanuit dat je dezelfde manier van rouwen hebt. Verschillen in beleving kunnen zorgen voor onbegrip over het gedrag of de behoeften van een ander.

5 tips om beter om te gaan met elkaars rouwprocessen:

1) Respecteer elkaars gevoelens
2) Neem elkaar niks kwalijk
3) Niet invullen voor een ander
4) Praat met elkaar
5) Geef elkaar ruimte voor verdriet en pijn

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?