This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Iedereen is bijzonder met een eigen bijzonder verhaal️.

Goh dat jij nog wel kan paardrijden met je rug! Wat mensen niet zien is dat ik dat eigenlijk helemaal niet kan. Maar soms graag de prijs ervoor betaal om even te kunnen genieten van hetgeen wat ik het allerliefste doe. We hebben allemaal ons eigen verhaal, onze eigen pijn. We zien vaak alleen het mooie plaatje. Het plaatje van succes, plezier, iemand die na verlies heel snel de draad weer op weet te pakken of iemand met een chronische aandoening die altijd sterk lijkt. We zien vaak niet de andere kant. De momenten dat iemand tot middernacht werkt voor succes, de momenten dat iemand het niet meer ziet zitten, verdrietig is, hele dag rustig aan moet doen omdat het lijf niet wil. Niemands leven is perfect, iedereen heeft eigen uitdagingen. Jij weet wat er nodig is om door te gaan en wat je hebt gedaan om hier te staan. Iedereen gaat anders om met pijn en verdriet! Vergelijken heeft geen zin. Wees lief voor jezelf en voor de ander. Respecteer elkaar en bewonder elkaar.

Foto 2 is gelukkig niet van vandaag. Maar ik hoop hier wel mee te laten zien dat we alleen de goede dingen vaak te zien krijgen. Veel mensen incl. mijzelf gaan niet snel een foto als de tweede delen. Zo lig ik erbij als het teveel is geweest.

Iedereen is bijzonder met een eigen bijzonder verhaal️Goh dat jij nog wel kan paardrijden met je rug! Wat mensen niet zien is dat ik dat eigenlijk helemaal niet kan. Maar soms graag de prijs ervoor betaal om even te kunnen genieten van hetgeen wat ik het allerliefste doe. We hebben allemaal ons eigen verhaal, onze eigen pijn. We zien vaak alleen het mooie plaatje. Het plaatje van succes, plezier, iemand die na verlies heel snel de draad weer op weet te pakken of iemand met een chronische aandoening die altijd sterk lijkt. We zien vaak niet de andere kant. De momenten dat iemand tot middernacht werkt voor succes, de momenten dat iemand het niet meer ziet zitten, verdrietig is, hele dag rustig aan moet doen omdat het lijf niet wil. Niemands leven is perfect, iedereen heeft eigen uitdagingen. Jij weet wat er nodig is om door te gaan en wat je hebt gedaan om hier te staan. Iedereen gaat anders om met pijn en verdriet! Vergelijken heeft geen zin. Wees lief voor jezelf en voor de ander. Respecteer elkaar en bewonder elkaar.  Foto 2 is gelukkig niet van vandaag. Maar ik hoop hier wel mee te laten zien dat we alleen de goede dingen vaak te zien krijgen. Veel mensen inc. Mijzelf gaan niet snel een foto als de tweede delen. Zo lig ik erbij als het teveel is geweest   #pijn #chronisch #rouw #verlies #instavsreality #liefde #verdriet #verlies #ziek #zenuwpijn #paarden #paardrijden #plezier #steunen #paard #paardenmeisje #steunelkaar #kwetsbaarheid #kwetsbaar #kwetsbaarheidiskracht #helpelkaar #nietoordelen

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?