This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Dromen over een overledene. Heeft iemand weleens een droom over een overledene gehad die heel echt voelde? Vaak hebben deze bezoekdromen als boodschap geruststellen of waarschuwen. Mensen vertellen er bijna nooit over omdat ze het maar raar vinden. Laten we daar wat meer openheid in creëren want het is een belangrijke boodschap van een overledene. Een jaar terug werd ik ‘s nachts ineens wakker doordat mijn moeder naast ons bed stond. “Mariëlle, je moet naar de paarden toe, er is iets mis”. Ik schrok en dacht bij mezelf: “Nou Mar, gaat lekker he? Je lijkt wel gek geworden!”. De volgende ochtend bleek dat er inderdaad die nacht een ongeluk gebeurd was, waarop we de pony hebben moeten laten inslapen. Jullie begrijpen wel, dat als ik nu weer zo’n droom krijg, dat ik niet meer twijfel over wat ik heb gezien/gevoeld. Ik doe er direct wat mee. Toen ik dit begon te delen hoorde ik verhalen van mensen die soortgelijke dromen mee hadden gemaakt. Ik hoop dat ik door het delen van mijn verhalen een drempel weg neem bij de mensen die het meemaken maar er niet over durven te praten omdat ze bang zijn dat anderen mensen het raar vinden. Mocht je dit nou mee hebben gemaakt en je wilt het graag delen, doe het hieronder in de reacties of stuur mij een dm. Soms is het ook heel fijn om zulke dingen te delen.

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?