This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Dat rouwen heeft nu wel lang genoeg geduurd! Er is geen eenvoudige handleiding om zo snel mogelijk te leren leven met het verlies. Het leren leven met verlies is erg intensief en gaat vaak over een langere periode. Toch stoppen mensen vaak met steunen na de eerste periode. Ook na maanden en jaren kan iemand de steun goed gebruiken. Een veel gemaakte fout die wordt gemaakt is dat steun alleen de eerste periode wordt geboden waardoor de rouwende zich ontzettend eenzaam kan voelen. 5 tips om toch te blijven steunen:

1) Bel af en toe
2) Begin zelf over de overledene
3) Organiseer een leuk uitje
4) Extra knuffel, lief berichtje met feestdagen
5) Stuur een kaartje, bloemetje, appje op de verjaardag en sterfdag van de overledene.

Hebben jullie nog meer tips?

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?