This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Ik vermijd iemand want ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik snap heel goed dat er soms situaties zijn waarbij het heel erg moeilijk is om de juiste woorden te vinden. Maar besef wel dat niets zeggen geen optie is! Het benoemen dat je even niet de juiste woorden weet te vinden is ook al beter dan niets. Hiermee laat je merken dat je wel heel graag iets zou willen zeggen. Kom op lieve mensen, heel even door de zure appel heen bijten en stap op die persoon af.

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?