This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Kerst is voor veel mensen een gezellige periode met lekker eten, liefde en veel gezelligheid. Doordat iemand een geliefde is verloren kan het zijn dat iemand helemaal geen zin heeft in de kerst. 4 tips voor rouwende en kerst.

1) Benoem de overleden persoon!
2) Vraag of de rouwende het fijn zou vinden om op een bepaalde manier de overledene te herinneren.
3) Laat weten dat het prima is als de persoon in kwestie niet komt of korter
4) Laat weten dat het oké is om niet in feeststemming te zijn dat ook de tranen er mogen zijn tijdens deze dagen.

Ik wil jullie allemaal fijne dagen wensen vol met liefde!️

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?