This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Wil ik dit nu wel? Ik mis je nog zo! Ik ging trouwen met de liefde van m’n leven, een jaar nadat mijn moeder overleed. 150 kaarten verstuurd maar het aller allerliefste had ik er maar één verstuurd, namelijk die naar mijn moeder. Ik weet zeker dat er nu op dit moment ook heel veel mensen zijn die hiermee zitten, die niets liever hadden gedaan dan een kaartje sturen naar een geliefde die er niet meer is. Tips voor mensen die nu hetzelfde meemaken:

1) Praat met je partner over je gevoelens!
2) Wees open over het gemis!
3) Een foto tijdens de dag zelf op een ere plekje
4) Een stoel reserveren voor de gemiste geliefde
5) Sieraden dragen in herinnering van de gemiste geliefde
6) Favoriete bloemen van gemiste geliefde in het bruidsboeket
7) Doe wat goed voelt voor jullie!

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?