This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Veel liefs! Ik begon een jaar geleden met het bedenken en ontwikkelen van dit doosje vol vragen. Ik vroeg me na het overlijden van mijn moeder regelmatig af wat zou mama hiervan hebben gevonden? Hoe maakte ze die lekkere ijstaart? Toen bedacht ik dit product. Hoe leuk is het om een doosje vol wijsheid, liefde en tips te kunnen geven aan een geliefde. Bij dit product heb ik gekozen voor materialen die lang mee gaan en mooi blijven zodat het over 10 jaar ook nog steeds mooi is. Het papier waarop is gedrukt is 100% gerecycled van oud papier. Het zijn meer dan 40 verschillende vragen en in totaal 60 kaartjes per doosje. Veel liefs kost €39,95 Bestellen kan via een DM of de website.

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?