This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Ik startte met een speciaal fietszadel en heb nu een elektrische fiets met een speciaal zadel. Zeggen mensen ook nog: ‘Oh, wat lekker, heb je een elektrische fiets? Hoef je bijna niet te trappen.’ Ja, dat is heel leuk als je een elektrische fiets hebt omdat je niet meer kan fietsen op een gewone fiets. Het kost mij altijd veel tijd voor ik kan toegeven dat het fietsen op een gewone fiets niet goed genoeg lukt. Wij vinden het leuk om lekker te fietsen met onze hondjes. Honden kar achter de fiets en een paar uur fietsen. Doordat mijn been zo zwak is, lukte het lange fietsen niet meer op de gewone fiets. Ik heb de elektrische fiets van mijn schoonmoeder uitgetest en ik kon weer fietsen, zonder al te veel gedoe. Het verdriet voordat je weer een aanpassing kan accepteren is moeilijk en vaak onderschat. Veel mensen lopen tegen deze kleine punten aam die weer pijnlijk duidelijk maken dat iets aangepast moet aan hun kunnen. Daarom is het zo belangrijk dat er veel meer aandacht komt voor het rouwen bij een chronische aandoening. Deze momenten moeten kleine momenten worden van rouw, zodat je snel weer verder kan met het genieten van de dingen die je door een aanpassing wel weer kan. Lukt het niet alleen, zoek hier dan hulp bij.

Ik startte met een speciaal fietszadel en heb nu een elektrische fiets met een speciaal zadel. Zeggen mensen ook nog: ‘Oh, wat lekker, heb je een elektrische fiets? Hoef je bijna niet te trappen.’ Ja, dat is heel leuk als je een elektrische fiets hebt omdat je niet meer kan fietsen op een gewone fiets. Het kost mij altijd veel tijd voor ik kan toegeven dat het fietsen op een gewone fiets niet goed genoeg lukt. Wij vinden het leuk om lekker te fietsen met onze hondjes. Honden kar achter de fiets en een paar uur fietsen. Doordat mijn been zo zwak is, lukte het lange fietsen niet meer op de gewone fiets. Ik heb de elektrische fiets van mijn schoonmoeder uitgetest en ik kon weer fietsen, zonder al te veel gedoe. Het verdriet voordat je weer een aanpassing kan accepteren is moeilijk en vaak onderschat. Veel mensen lopen tegen deze kleine punten aam die weer pijnlijk duidelijk maken dat iets aangepast moet aan hun kunnen. Daarom is het zo belangrijk dat er veel meer aandacht komt voor het rouwen bij een chronische aandoening. Deze momenten moeten kleine momenten worden van rouw, zodat je snel weer verder kan met het genieten van de dingen die je door een aanpassing wel weer kan. Lukt het niet alleen, zoek hier dan hulp bij. #levendverlies #rouw #verlies #pijn #zenuwpijn #onzichtbaarziek #verliesbegeleiding #proffesional #ervaringsdeskundige #psychologie #lichaam #fietsen #zelfliefde #aanpassingen #acceptatie #veranderingen #rouwverwerking

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?