This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Als ik wat voor je kan doen moet je het zeggen he! Dit wordt vaak gezegd met de allerbeste en liefste intenties maar hiermee leg je het initiatief bij iemand die al geen energie en zin heeft om naar het toilet te lopen. 4 tips om praktisch te helpen:

1) Oppassen op de kinderen en/of dieren
2) Klusjes in en om het huis
3) Haal wat boodschappen
4) Bied hulp aan met zaken die snel afgehandeld moeten

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?