This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Het boek vol herinneringen heb ik ontworpen om jouw kind te helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Het boek zit vol kaarten met vragen om herinneringen op te halen en gevoelens te uiten. Het boek kan helpen om op een voor kinderen speelse manier met het verlies bezig te zijn en zo het gesprek over het gemis, gevoelens en herinneringen gemakkelijker op gang te helpen.

Het boek vol herinneringen heb ik ontworpen om jouw kind te helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Het boek zit vol kaarten met vragen om herinneringen op te halen en gevoelens te uiten. Het boek kan helpen om op een voor kinderen speelse manier met het verlies bezig te zijn en zo het gesprek over het gemis, gevoelens en herinneringen gemakkelijker op gang te helpen.  #rouw #rouwverwerking #rouwbegeleider #rouwenverlies #rouwwerken #verlies #herinneringen #herinnering #verliesverwerking #verliesenrouw #verliesbegeleiding #rouwen #dood #begeleiding #hoewerktrouw #verlies #afscheidnemen #pijn #Verwerking #Verdrietdelen #Afscheidnemen #Pijn #kinderen #rouwbijkinderen #emotie #emoties #Hulpdoetleven#handmade #leren

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?