This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Je mag me altijd bellen! Hoe oprecht dit ook bedoeld is, het werkt vaak niet. Pak zelf die telefoon op en bel! Veel mensen durven een ander niet op te bellen en te zeggen ‘Hoi, ik voel me zo slecht vandaag’.

Je mag me altijd bellen! Hoe oprecht dit ook bedoeld is, het werkt vaak niet. Pak zelf die telefoon op en bel! Veel mensen durven een ander niet op te bellen en te zeggen ‘Hoi, ik voel me zo slecht vandaag’. #Ikrouw #ziek #ernstigziek #rouwproces #rouw #rouwverwerking #rouwbegeleider #rouwenverlies #rouwwerken #verlies #verliesvaneenkind #verliesverwerking #pijnverlichting #praten #verdrietdelen #steun #verliesenrouw #verliesbegeleiding #rouwen #begeleiding #liefde #steunelkaar #steun #hoewerktrouw #verlies #Verwerking #Afscheidnemen

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?