This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Ik kreeg vaak de vraag hoe kan het dat je zo sterk bent en er zo goed over kan praten? Lieve mensen, er is een heel groot verschil tussen sterk zijn of sterk moeten zijn. In veel gevallen hebben we niet veel keuze en moeten we door! Vechten tot we door de storm heen zijn. We moeten alleen leren om zo goed mogelijk door die storm heen te gaan. Doe dit met alle liefde en kracht die je in je hebt. De wereld is zoveel mooier vol liefde en mensen die er voor elkaar zijn en elkaar steunen. Ook in tijden dat het moeilijk en zwaar is zijn er mensen die het in jouw ogen misschien wel minder zwaar hebben dan jij zelf maar waar die knuffel of knipoog het verschil maakt. Kijk naar elkaar om met liefde!

Ik kreeg vaak de vraag hoe kan het dat je zo sterk bent en er zo goed over kan praten? Lieve mensen, er is een heel groot verschil tussen sterk zijn of sterk moeten zijn. In veel gevallen hebben we niet veel keuze en moeten we door! Vechten tot we door de storm heen zijn. We moeten alleen leren om zo goed mogelijk door die storm heen te gaan. Doe dit met alle liefde en kracht die je in je hebt. De wereld is zoveel mooier vol liefde en mensen die er voor elkaar zijn en elkaar steunen. Ook in tijden dat het moeilijk en zwaar is zijn er mensen die het in jouw ogen misschien wel minder zwaar hebben dan jij zelf maar waar die knuffel of knipoog het verschil maakt. Kijk naar elkaar om met liefde!#ziek #steunen #ikrouw #Verdrietdelen #chronischziek #mantelzorger #mantelzorgers #pijn #rouw #rouwverwerking #rouwbegeleider #rouwenverlies #rouwwerken #verlies #verliesenrouw #rouwcoaching #rouwen #hoewerktrouw #verlies #afscheidnemen #pijn #liefde

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?