This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Als een dierbaar persoon overlijd, dan blijft het stemmetje van deze persoon een hele tijd in onze hoofd. ‘Wat had … daarvan gevonden? Wat zou … nu hebben gedaan?’.Die gedachten spoken nog steeds door mijn hoofd: ‘Wat had mama daarvan gevonden? Is ze wel trots op mij? Welke dromen van haar zijn uitgekomen?’Ik hoop dat Veel liefs daarbij gaat helpen om wijsheid tips en liefde door te geven. Ik weet dat ik zeker het doosje er nog vaak even bij zou pakken om doorheen te bladeren en haar wijsheid te gebruiken in bepaalde situaties. Als ik ooit kinderen mag krijgen had ik het echt geweldig gevonden om, aan de hand van het veel liefs doosje, een klein beetje te kunnen laten zien hoe zo’n lieve en bijzondere oma ze hadden gehad.

Tips voor iedereen met kinderen

Schrijf favorieten op zoals:
– Schrijf leuke herinneringen op
– Schrijf je favoriete boeken op
– Schrijf je favoriete landen op
– Schrijf levenslessen op
– Recepten
– Maak veel foto’s samen met je kinderen

Het klinkt zo simpel maar er zijn zoveel mensen die onverwachts ziek worden of overlijden die dat niet hebben gedaan. Je laat je kinderen met zulke simpele dingen iets heel waardevols achter.

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?