This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Voor veel mensen misschien niet eens zoveel, maar voor mij is het echt zo bijzonder. De afgelopen jaren waren voor mij onwijs moeilijke jaren. Boos op mijn lijf dat het niet wil wat ik wil. Uiteindelijk was ik zo ontzettend klaar met mezelf dat ik echt heel erg in de put zat. Op een avond tijdens een ruzie met mijn man riep hij: ‘Maar, Marry! Niks doen levert ook niks op!’. Op dat moment schoot die opmerking in het verkeerde keelgat maar later dacht ik erover na en kwam het build your business event voorbij. Ik wou graag heen om veel te leren om echt een succes te gaan maken van Voor en tegenspoed. Ik durfde het eigenlijk niet, was te onzeker. Wat vindt iedereen dan van mij? Heb ik wel wat te bieden? Liefdevolle trap in mijn kont van mijn man en toch gegaan. Ik had geen insta account en durfde die eigenlijk ook niet aan te maken. Ik was bang dat het een account zou worden met een paar volgers en die paar volgers zouden dan mijn man en zus zijn. Nu is het een account geworden met bijna 500 volgers waardoor ik heel veel leuke mensen heb leren kennen, veel verhalen heb mogen horen en veel tips heb mogen geven. Hopelijk blijft Voor en tegenspoed groeien zodat mijn bijgestelde dromen alsnog uitkomen. Ik ben dan ook heel erg dankbaar voor de lieve mensen die ik tijdens het event heb mogen leren kennen en nu ook keihard werken aan hun droom. Van iemand die het liefst onder de deken naar het plafond bleef staren naar iemand die keihard werkt aan haar droom.

Dankjewel lieve volgers! Ik hoop nog heel veel erbij te krijgen en heel veel met jullie te delen. Dankjewel lieve @dehuismuts en @jorgruis voor het delen van jullie kennis en jullie aanstekelijke enthousiasme. Op naar de 1000! Laat dit verhaal voor iedereen die nu in dezelfde situatie zit een wake up call zijn! Vecht voor je dromen ook als je een lijf hebt die niet doet wat je wil.

Bijna 500 volgers! Voor veel mensen misschien niet eens zoveel, maar voor mij is het echt zo bijzonder. De afgelopen jaren waren voor mij onwijs moeilijke jaren. Boos op mijn lijf dat het niet wil wat ik wil. Uiteindelijk was ik zo ontzettend klaar met mezelf dat ik echt heel erg in de put zat. Op een avond tijdens een ruzie met mijn man riep hij: ‘Maar, Marry! Niks doen levert ook niks op!’. Op dat moment schoot die opmerking in het verkeerde keelgat maar later dacht ik erover na en kwam het build your business event voorbij. Ik wou graag heen om veel te leren om echt een succes te gaan maken van Voor en tegenspoed. Ik durfde het eigenlijk niet, was te onzeker. Wat vindt iedereen dan van mij? Heb ik wel wat te bieden? Liefdevolle trap in mijn kont van mijn man en toch gegaan. Ik had geen insta account en durfde die eigenlijk ook niet aan te maken. Ik was bang dat het een account zou worden met een paar volgers en die paar volgers zouden dan mijn man en zus zijn. Nu is het een account geworden met bijna 500 volgers waardoor ik heel veel leuke mensen heb leren kennen, veel verhalen heb mogen horen en veel tips heb mogen geven. Hopelijk blijft Voor en tegenspoed groeien zodat mijn bijgestelde dromen alsnog uitkomen. Ik ben dan ook heel erg dankbaar voor de lieve mensen die ik tijdens het event heb mogen leren kennen en nu ook keihard werken aan hun droom. Van iemand die het liefst onder de deken naar het plafond bleef staren naar iemand die keihard werkt aan haar droom.Dankjewel lieve volgers! Ik hoop nog heel veel erbij te krijgen en heel veel met jullie te delen. Dankjewel lieve  @dehuismuts en @jorgruis voor het delen van jullie kennis en jullie aanstekelijke enthousiasme. Op naar de 1000! Laat dit verhaal voor iedereen die nu in dezelfde situatie zit een wake up call zijn! Vecht voor je dromen ook als je een lijf hebt die niet doet wat je wil.  #dromen #rouwbegeleiding #liefde #droombaan #werk #pijn #rouw #verlies #levendverlies #volgers #bedankt #doelen #dromenwaarmaken #chronisch #chronischziek #chronischepijn #steun #steunelkaar #helpelkaar

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?