This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Kanker. De ziekte die mijn moeders toekomstplannen in de war gooide. De ziekte die mijn moeder veel te vroeg bij mij vandaan heeft gehaald De ziekte die zoveel levens op de kop gooit en de ziekte waar op dit moment zoveel mensen tegen strijden.. niet alleen de patiënten zelf maar ook de naasten. Maar ook de ziekte die nog heel veel mensen veel te vroeg bij hun geliefden vandaan laat gaan. Vaak voelen we als omstanders ons maar machteloos. Wat zeg je tegen iemand die ernstig ziek is? Wat moet ik zeggen tegen iemand die komt te overlijden? Wat kan ik doen om te helpen?

❥ Zeg iets! Kies er niet voor om iemand te ontwijken.
❥ Vraag ook aan de naasten hoe het gaat
❥ Vergeet niet om altijd even te laten merken dat je iemand steunt
❥ Stop niet met steunen na de eerste periode, maar steun ook na 1 jaar of na 6 jaar
❥ Soms is er zijn al genoeg
❥ Stuur ook na langere tijd nog eens een bloemetje, kaartje, berichtje!

Omdat het vandaag Wereldkankerdag is krijg je alleen vandaag op alle producten in de webshop 20% korting. De code is wereldkankerdag. Ook op veel liefs zit de korting. Het ultieme cadeau om aan iemand te geven die ernstig ziek is.️ Hoe wil jij graag gesteund worden?

Kanker. De ziekte die mijn moeders toekomstplannen in de war gooide. De ziekte die mijn moeder veel te vroeg bij mij vandaan heeft gehaald De ziekte die zoveel levens op de kop gooit en de ziekte waar op dit moment zoveel mensen tegen strijden.. niet alleen de patiënten zelf maar ook de naasten. Maar ook de ziekte die nog heel veel mensen veel te vroeg bij hun geliefden vandaan laat gaan. Vaak voelen we als omstanders ons maar machteloos. Wat zeg je tegen iemand die ernstig ziek is? Wat moet ik zeggen tegen iemand die komt te overlijden? Wat kan ik doen om te helpen? ❥ Zeg iets! Kies er niet voor om iemand te ontwijken.❥ Vraag ook aan de naasten hoe het gaat❥ Vergeet niet om altijd even te laten merken dat je iemand steunt ❥ Stop niet met steunen na de eerste periode, maar steun ook na 1 jaar of na 6 jaar❥ Soms is er zijn al genoeg ❥ Stuur ook na langere tijd nog eens een bloemetje, kaartje, berichtje! Omdat het vandaag Wereldkankerdag is krijg je alleen vandaag op alle producten in de webshop 20% korting. De code is wereldkankerdag. Ook op veel liefs zit de korting. Het ultieme cadeau om aan iemand te geven die ernstig ziek is.️ Hoe wil jij graag gesteund worden?#kanker #wereldkankerdag #wereldkankerdag2022 #worldcancerday #steunen #mantelzorg #liefde #verlies #rouw #levendverlies #chronischziek #helpelkaar #weesliefvoorelkaar #pijn #pijnlijk #kortingscode #troostgeschenk #troost #herinneringenmaken

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?