This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Ik kreeg eens de vraag van iemand of ik niet bang ben dat, doordat ik mijn eigen verhaal deel, mensen mij minder serieus nemen als professional. Ik sta juist voor kwetsbaar durven zijn, laten zien wat ik heb meegemaakt, laten zien hoe ik het heb omgebogen. Ik heb ontzettend veel geleerd over het onderwerp rouw en verlies maar de allerbeste lessen komen uit mijn eigen ervaringen. De 1000 keer op m’n bek gaan maar voor de 1001ste keer opstaan staat niet in het boek. Er staat geen recept in een boek hoe je telkens weer moet opstaan, dat leer je zelf. Ik kan daarbij helpen als ervaringsdeskundige maar ook zeker als professional. Mijn ervaringen deel ik graag in de hoop dat anderen er herkenning uithalen.

Ik kreeg eens de vraag van iemand of ik niet bang ben dat, doordat ik mijn eigen verhaal deel, mensen mij minder serieus nemen als professional. Ik sta juist voor kwetsbaar durven zijn, laten zien wat ik heb meegemaakt, laten zien hoe ik het heb omgebogen. Ik heb ontzettend veel geleerd over het onderwerp rouw en verlies maar de allerbeste lessen komen uit mijn eigen ervaringen. De 1000 keer op m’n bek gaan maar voor de 1001ste keer opstaan staat niet in het boek. Er staat geen recept in een boek hoe je telkens weer moet opstaan, dat leer je zelf. Ik kan daarbij helpen als ervaringsdeskundige maar ook zeker als professional. Mijn ervaringen deel ik graag in de hoop dat anderen er herkenning uithalen.#rouw #rouwenverlies #rouwbegeleiding #verlies #verliesbegeleiding #rouwarbeid #ikmisje #kwetsbaar #pijn #chronischziek #chronischepijn #pijn #ondernemen #ondernemer #zelfliefde #ondernemendevrouwen #ondernemerschap

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?