This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

‘En dat kan je wel?!’

’Ze kan wel daarheen maar niet even op verjaardag komen?’

‘Dat kan de dokter gewoon oplossen hoor!’

‘Mariëlle heeft echt geluk, haar man doet zoveel.’

‘Ja, wij moeten gewoon naar ons werk toe, jij bent lekker thuis’

‘Ik zou echt nooit zulke pijnstillers gebruiken’

‘Dat kan helemaal niet?! Je bent nog zo jong.’

‘Nu ben je verslaafd aan oxycodone. Ik zou er maar mee stoppen’

‘Ga nou even zitten!’

‘Jij werkt zeker nog niet?’

‘Ik wou ook wel lekker op bed liggen.’

‘Ja, ik had gister ook last van m’n rug’

‘Ach.. en nu speel je de rugkaart?’

Vrienden die niet voor je klaar staan

Vrienden die je nooit opzoeken als het slecht gaat

Wat kunnen mensen hard zijn over dingen die ze niet kennen he? Ik verbaas me er altijd over hoeveel mensen oordelen over iets waar ze zelf helemaal niet mee hoeven te dealen. Ik heb er uren lang om gehuild als mensen gemene dingen zeiden. Ik heb me afgesloten van andere mensen, mensen ontweken, aan mezelf getwijfeld en dat allemaal alleen om iets wat een ander zei. Hoe moet je daarmee omgaan?

•Vertrouw op jezelf, je bent niet gek
•Geef duidelijk je grenzen aan
•Geef aan als iemand je kwetst
•Wees open en eerlijk over je aandoening
•Accepteer dat sommige mensen zo bekrompen zijn
•Geef aandacht aan de mensen die jou dat ook geven
•Omring je met mooie mensen, de rest kan je beter kwijt zijn

Wees extra dankbaar voor de mensen die altijd voor je klaar staan, nooit aan je twijfelen en zoveel liefde geven zonder dat terug te verwachten. Ik mag mezelf dan ook heel rijk noemen met 2 mensen die altijd voor me klaar staan, nooit aan me twijfelen en me altijd steunen.

‘En dat kan je wel?!’‘Ze kan wel daarheen maar niet even op verjaardag komen?’‘Dat kan de dokter gewoon oplossen hoor!’‘Mariëlle heeft echt geluk, haar man doet zoveel.’‘Ja, wij moeten gewoon naar ons werk toe, jij bent lekker thuis’‘Ik zou echt nooit zulke pijnstillers gebruiken’‘Dat kan helemaal niet?! Je bent nog zo jong.’‘Nu ben je verslaafd aan oxycodone. Ik zou er maar mee stoppen’‘Ga nou even zitten!’‘Jij werkt zeker nog niet?’‘Ik wou ook wel lekker op bed liggen.’‘Ja, ik had gister ook last van m’n rug’‘Ach.. en nu speel je de rugkaart?’Vrienden die niet voor je klaar staanVrienden die je nooit opzoeken als het slecht gaatWat kunnen mensen hard zijn over dingen die ze niet kennen he? Ik verbaas me er altijd over hoeveel mensen oordelen over iets waar ze zelf helemaal niet mee hoeven te dealen. Ik heb er uren lang om gehuild als mensen gemene dingen zeiden. Ik heb me afgesloten van andere mensen, mensen ontweken, aan mezelf getwijfeld en dat allemaal alleen om iets wat een ander zei. Hoe moet je daarmee omgaan? •Vertrouw op jezelf, je bent niet gek•Geef duidelijk je grenzen aan•Geef aan als iemand je kwetst•Wees open en eerlijk over je aandoening•Accepteer dat sommige mensen zo begrompen zijn •Geef aandacht aan de mensen die jou dat ook geven•Omring je met mooie mensen, de rest kan je beter kwijt zijnWees extra dankbaar voor de mensen die altijd voor je klaar staan, nooit aan je twijfelen en zoveel liefde geven zonder dat terug te verwachten. Ik mag mezelf dan ook heel rijk noemen met 2 mensen die altijd voor me klaar staan, nooit aan me twijfelen en me altijd steunen.  #onzichtbaarziek #chronischziek #chronisch #levendverlies #verlies #rouwenverlies #verliesverwerking #zelfliefde #steunen #liefde #hulp #vriendschap #partners #pijn #zenuwpijn #ongeluk #verdriet #helpelkaar

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?