This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Helaas maken we allemaal verliezen mee. Tijdens deze familie opstellingen dag op 14 mei is het thema rouw na overlijden, verlies van gezondheid/ levendverlies. Verlies is als een schaduw. Het hele leven draag je het met je mee. Soms is het er niet, soms naast je, voor je, achter je en soms sta je oog in oog met je schaduw. Rouw is niet iets wat vanzelf slijt, het is hard werken. Wegstoppen heeft geen zin want dan staat de rouw op een bepaald moment voor je deur dat het nu toch echt binnen wil komen. Jouw levensverhaal heeft een nieuwe wending gekregen, je staat voor de taak er betekenis aan te geven en je eigen levensverhaal te schrijven.Met verlies moet je leren leven, door het leren leven met verlies leren we ook veel over onszelf. Waarom voel ik me na het verlies zo eenzaam? Wat is mijn plek nu …. is overleden? Waarom heb ik het gevoel dat ik niet meer zo belangrijk ben dan voor mijn chronische aandoening? Waarom is mijn relatie zo veranderd na een verlies ervaring? Hoe kunnen deze vragen nog mooier worden beantwoord dan door een familieopstelling? Een familie opstelling is een mooie methode om op een snelle manier inzicht te krijgen in patronen en dynamieken die we vaak ongemerkt met ons meedragen. Met een opstelling kom je oog in oog te staan met de patronen waarmee jij dagdagelijks te maken hebt en die je graag wil doorbreken. Door het zichtbaar maken van deze patronen, ze echt aan te kijken te doorvoelen kun je ze gaan doorbreken. Er wordt heel zichtbaar wat jou tegenhoudt om niet je volle potentieel te leven. Door deze inzichten kun je naar de voor jou passende oplossing bewegen. Rouwen betekent zoveel meer dan alleen huilen maar ook omgaan met het verlies, ingaan op het verlies, zin te geven aan het verlies en vooral ook het verlies te mogen voelen.Meer informatie? Of wil je erbij zijn op 14 mei? Stuur dan even een dm. @breukers_lieke

Helaas maken we allemaal verliezen mee. Tijdens deze familie opstellingen dag op 14 mei is het thema rouw na overlijden, verlies van gezondheid/ levendverlies. Verlies is als een schaduw. Het hele leven draag je het met je mee. Soms is het er niet, soms naast je, voor je, achter je en soms sta je oog in oog met je schaduw. Rouw is niet iets wat vanzelf slijt, het is hard werken. Wegstoppen heeft geen zin want dan staat de rouw op een bepaald moment voor je deur dat het nu toch echt binnen wil komen. Jouw levensverhaal heeft een nieuwe wending gekregen, je staat voor de taak er betekenis aan te geven en je eigen levensverhaal te schrijven.Met verlies moet je leren leven, door het leren leven met verlies leren we ook veel over onszelf. Waarom voel ik me na het verlies zo eenzaam? Wat is mijn plek nu …. is overleden? Waarom heb ik het gevoel dat ik niet meer zo belangrijk ben dan voor mijn chronische aandoening? Waarom is mijn relatie zo veranderd na een verlies ervaring? Hoe kunnen deze vragen nog mooier worden beantwoord dan door een familieopstelling? Een familie opstelling is een mooie methode om op een snelle manier inzicht te krijgen in patronen en dynamieken die we vaak ongemerkt met ons meedragen. Met een opstelling kom je oog in oog te staan met de patronen waarmee jij dagdagelijks te maken hebt en die je graag wil doorbreken. Door het zichtbaar maken van deze patronen, ze echt aan te kijken te doorvoelen kun je ze gaan doorbreken. Er wordt heel zichtbaar wat jou tegenhoudt om niet je volle potentieel te leven. Door deze inzichten kun je naar de voor jou passende oplossing bewegen. Rouwen betekent zoveel meer dan alleen huilen maar ook omgaan met het verlies, ingaan op het verlies, zin te geven aan het verlies en vooral ook het verlies te mogen voelen.Meer informatie? Of wil je erbij zijn op 14 mei? Stuur dan even een dm. @breukers_lieke #familie #familieopstellingen #familieopstelling #zelfliefde #zelfontwikkeling #rouw #verlies #rouwenverlies #verliesverwerking #rouwverwerking #rouwarbeid #opstelling #systemisch #systemischwerk #persoonlijkeontwikkeling #groei #systemischecoaching #doorbrekenvanpatronen #bewustwording

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?