This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Voordat ik bij een fijne arts kwam heb ik hele slechte ervaringen gehad. Hierdoor is mijn vertrouwen in de gezondheidszorg zo goed als 0. De eerste arts zag een beschadiging aan ruggenwervels en een hernia maar vond mij wel wat jong voor deze klachten. Hij deed het af met ‘Ga maar een tijdje naar de fysiotherapeut, dan is het wel over’. De tweede heeft niet eens gekeken en oordeelde direct dat dit tussen mijn oren zou zitten. ‘Wat sneu voor je, een jonge dame met een goede opleiding en nu verkloot je het zo voor jezelf? Wat sneu…’ Letterlijk wat de beste man zei. Toen ik eindelijk bij een arts kwam die mij serieus nam, en aangaf te gaan opereren, barstte ik in huilen uit. Eindelijk iemand die mij serieus nam en had gekeken naar wat er aan de hand was. Ondertussen zijn we heel wat behandelingen en twee operaties verder. Helaas is dit het punt waar het op blijft hangen. Van tevoren was ook gezegd dat niet alles op te lossen was, maar stiekem heb ik dat wel gehoopt. Ondertussen vind ik mijn weg met mijn beperkingen en pijn. Ben ik trots op mezelf dat ik, ondanks de beperking en pijn, het allerbeste ervan probeer te maken. Maar als het aan de eerste twee artsen had gelegen had ik er nu nog zo bij gezeten als jaren geleden. Voor alle mensen die niet serieus genomen worden door een arts: Rennen! Ga op zoek naar een ander! Niet beginnen te twijfelen. Niet onzeker worden over jezelf. Kies voor jezelf. Gelukkig zijn er ook heel veel goede artsen. De niet goede artsen kunnen alleen wel veel invloed hebben op een toch al zo moeilijk rouwproces vol verlies van een gezond lichaam.

Voordat ik bij een fijne arts kwam heb ik hele slechte ervaringen gehad. Hierdoor is mijn vertrouwen in de gezondheidszorg zo goed als 0. De eerste arts zag een beschadiging aan ruggenwervels en een hernia maar vond mij wel wat jong voor deze klachten. Hij deed het af met ‘Ga maar een tijdje naar de fysiotherapeut, dan is het wel over’. De tweede heeft niet eens gekeken en oordeelde direct dat dit tussen mijn oren zou zitten. ‘Wat sneu voor je, een jonge dame met een goede opleiding en nu verkloot je het zo voor jezelf? Wat sneu…’ Letterlijk wat de beste man zei. Toen ik eindelijk bij een arts kwam die mij serieus nam, en aangaf te gaan opereren, barstte ik in huilen uit. Eindelijk iemand die mij serieus nam en had gekeken naar wat er aan de hand was. Ondertussen zijn we heel wat behandelingen en twee operaties verder. Helaas is dit het punt waar het op blijft hangen. Van tevoren was ook gezegd dat niet alles op te lossen was, maar stiekem heb ik dat wel gehoopt. Ondertussen vind ik mijn weg met mijn beperkingen en pijn. Ben ik trots op mezelf dat ik, ondanks de beperking en pijn, het allerbeste ervan probeer te maken. Maar als het aan de eerste twee artsen had gelegen had ik er nu nog zo bij gezeten als jaren geleden. Voor alle mensen die niet serieus genomen worden door een arts: Rennen! Ga op zoek naar een ander! Niet beginnen te twijfelen. Niet onzeker worden over jezelf. Kies voor jezelf. Gelukkig zijn er ook heel veel goede artsen. De niet goede artsen kunnen alleen wel veel invloed hebben op een toch al zo moeilijk rouwproces vol verlies van een gezond lichaam. #levendverlies #rouw #rouwenverlies #gezondheid #ongeluk #verlies #pijn #chronischziek #chronischepijn #zenuwpijn #herstellen #gezondheidszorg #operatie #verliesverwerking #revalideren #zelfliefde #hoop #kiesvoorjezelf

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?