This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Voor dat mijn moeder overleed was het wel een van mijn grootste angsten, leven zonder mama. Zonder iemand die altijd klaar staat met raad en daad. Leven zonder degene die meer van mijn houdt dan van zichzelf, die alles voor haar kinderen overhad. Hoe kon ik nou leven zonder de persoon die altijd op het goede moment voor me, naast me of achter me stond. In de tijd vlak na het overlijden had ik niks maar dan ook niks kunnen verzinnen waar ik banger voor was dan een leven zonder haar. Voor iedereen die dit nu herkent, ook na dat je allergrootste angst waarheid is geworden en je de persoon verliest waar je ongelofelijk veel van houdt, komt er een moment dat je hebt leren leven met het verlies. Ja echt waar zo veerkrachtig ben je. Met nog net zoveel liefde in je hart voor diegene dan bij leven. Een aantal tips als je op dit moment met rouw te maken hebt:

•Vergelijk jezelf niet met een ander, ieder rouwproces is echt uniek.
•Onthoudt dat het een zware taak is waar je niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk klachten van kan hebben, luister naar je lichaam.
•Je mag je voelen zoals je wilt, daar heb je alle recht toe
•Geef aan wat je van een ander nodig bent
•Neem de tijd

Voor dat mijn moeder overleed was het wel een van mijn grootste angsten, leven zonder mama. Zonder iemand die altijd klaar staat met raad en daad. Leven zonder degene die meer van mijn houdt dan van zichzelf, die alles voor haar kinderen overhad. Hoe kon ik nou leven zonder de persoon die altijd op het goede moment voor me, naast me of achter me stond. In de tijd vlak na het overlijden had ik niks maar dan ook niks kunnen verzinnen waar ik banger voor was dan een leven zonder haar. Voor iedereen die dit nu herkent, ook na dat je allergrootste angst waarheid is geworden en je de persoon verliest waar je ongelofelijk veel van houdt, komt er een moment dat je hebt leren leven met het verlies. Ja echt waar zo veerkrachtig ben je. Met nog net zoveel liefde in je hart voor diegene dan bij leven. Een aantal tips als je op dit moment met rouw te maken hebt: •Vergelijk jezelf niet met een ander, ieder rouwproces is echt uniek. •Onthoud dat het een zware taak is waar je niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk klachten van kan hebben, luister naar je lichaam. •Je mag je voelen zoals je wilt, daar heb je alle recht toe •Geef aan wat je van een ander nodig bent •Neem de tijd #rouw #rouwenverlies #verlies #verliesbegeleiding #rouwbegeleiding #rouwverwerking #rouwarbeid #liefde #nabestaanden #zwaar #pijn #zelfliefde #tips #verdriet #gevoelens #emoties #afscheid #troost

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?