This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Het Veel Liefs doosje wordt veel gekocht door gezonde mensen die een leuk doosje voor kinderen willen maken. Ik vind dat echt super leuk want zo had ik het zelf helemaal nog niet bekeken! Mijn oorspronkelijke idee was namelijk om het doosje te ontwerpen voor ernstig zieke mensen. De dood maakt een einde aan het leven maar niet aan de relatie die je hebt met iemand. De laatste woorden blijven een leven lang bij, laat waardevolle herinneringen achter voor nabestaanden. Dat is precies de reden dat ik het veel liefs doosje zo graag beschikbaar wil maken voor iedereen die ernstig ziek is. Het is van onschatbare waarde voor kinderen om zoiets dierbaars vol met wijsheid, tips en liefde van een ouder/verzorger te hebben die veel te vroeg van hen weg moet gaan. Door de woorden op de kaartjes leef je altijd een beetje mee, de vragen zullen op verschillende momenten in het leven bekeken worden waardoor je woorden iedere keer een andere lading hebben. Er is toekomst na de dood – prof. Dr. Manu Keirse. Meer lezen over het veel liefs doosje en waarom ik het heb gemaakt @blezer_rachel schreef er een artikel over voor @flow_magazine

Het Veel Liefs doosje wordt veel gekocht door gezonde mensen die een leuk doosje voor kinderen willen maken. Ik vind dat echt super leuk want zo had ik het zelf helemaal nog niet bekeken! Mijn oorspronkelijke idee was namelijk om het doosje te ontwerpen voor ernstig zieke mensen. De dood maakt een einde aan het leven maar niet aan de relatie die je hebt met iemand. De laatste woorden blijven een leven lang bij, laat waardevolle herinneringen achter voor nabestaanden. Dat is precies de reden dat ik het veel liefs doosje zo graag beschikbaar wil maken voor iedereen die ernstig ziek is. Het is van onschatbare waarde voor kinderen om zoiets dierbaars vol met wijsheid, tips en liefde van een ouder/verzorger te hebben die veel te vroeg van hen weg moet gaan. Door de woorden op de kaartjes leef je altijd een beetje mee, de vragen zullen op verschillende momenten in het leven bekeken worden waardoor je woorden iedere keer een andere lading hebben. Er is toekomst na de dood – prof. Dr. Manu Keirse.  Meer lezen over het veel liefs doosje en waarom ik het heb gemaakt @blezer_rachel schreef er een artikel over voor @flow_magazine  Link in bio.  #rouw #verlies #verliesverwerking #verliesenrouw #rouwbegeleiding #herinneringen #herinneringenbewaren #liefde #nabestaanden #vooraltijd #overleden #ernstigziek

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?