This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

We verhuisden naar ons droomhuis eindelijk had ik mijn paarden bij huis. Al snel bleek dat het paardrijden niet meer zo lukt als ik van mezelf gewend ben. Het voelde zo oneerlijk, eindelijk had ik ze thuis en nu lukt het niet meer. Het was en is een moeilijk proces om op een andere manier invulling aan het grote gemis te geven. Andere mensen lijken vaak niet te begrijpen hoe moeilijk het is om niet meer te kunnen paardrijden. Ik was 4 jaar toen ik begon en sinds die tijd is het altijd een belangrijk onderdeel geweest waar ik rust, uitdaging en heel veelplezier uit haal. Nu leer ik op een andere manier te genieten van de paarden en ben ik zo blij als ik wel een keer kan rijden. Die momenten, ook al is het maar 10 minuten, zijn dan de mooiste 10 minuten van de dag of zelfs wel van de hele week. Ik wil jullie hier graag mee zeggen dat als ik bij de allergrootste passie in mijn leven zelfs weer de mooie kant kan gaan zien, zonder dat het is zoals ik me had voorgesteld voor het ongeluk, dan kan jij het ook! Ook jij kan weer blij worden en geluk zien maar dan aangepast aan wat je op dit moment lichamelijk aankan.

We verhuisden naar ons droomhuis eindelijk had ik mijn paarden bij huis. Al snel bleek dat het paardrijden niet meer zo lukt als ik van mezelf gewend ben. Het voelde zo oneerlijk, eindelijk had ik ze thuis en nu lukt het niet meer. Het was en is een moeilijk proces om op een andere manier invulling aan het grote gemis te geven. Andere mensen lijken vaak niet te begrijpen hoe moeilijk het is om niet meer te kunnen paardrijden. Ik was 4 jaar toen ik begon en sinds die tijd is het altijd een belangrijk onderdeel geweest waar ik rust, uitdaging en heel veelplezier uit haal. Nu leer ik op een andere manier te genieten van de paarden en ben ik zo blij als ik wel een keer kan rijden. Die momenten, ook al is het maar 10 minuten, zijn dan de mooiste 10 minuten van de dag of zelfs wel van de hele week. Ik wil jullie hier graag mee zeggen dat als ik bij de allergrootste passie in mijn leven zelfs weer de mooie kant kan gaan zien, zonder dat het is zoals ik me had voorgesteld voor het ongeluk, dan kan jij het ook! Ook jij kan weer blij worden en geluk zien maar dan aangepast aan wat je op dit moment lichamelijk aankan.#verlies #levendverlies #rouw #paarden #paardensport #groteliefde #passie #verliesbegeleiding #ongeluk #hulp #zenuwpijn #blijfdromen #lichtpuntjes #rouwbegeleiding

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?