This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Mijn droom voor het veel liefs doosje is om zoveel mogelijk mensen te bereiken die het achter kunnen laten voor kinderen die hun ouders moeten missen. Na het overlijden kan het voor zoveel troost zorgen om nog een doosje vol persoonlijk geschreven kaartjes van de overledene te hebben. De dood is niet het einde van de relatie die je hebt met je kinderen. Je leeft verder in herinneringen en met dit veel liefs doosje ook in liefde, tips en wijsheid. Hoe mooi is het, wanneer kinderen hun ouders veel te vroeg verliezen, ze toch op hun trouwdag iets kunnen lezen over relatie advies van hun overleden ouder. Ook wanneer ze voor het eerst op zichzelf gaan wonen, kunnen ze lezen over huishoud tips en het berichtje wat je hebt geschreven speciaal voor die dag. Wanneer ze hun droomvakantie uit gaan zoeken en nog even kunnen terugbladeren wat hun dierbare voor aanraders had. Door het invullen van deze kaartjes zal je voor altijd meegaan in het leven van je kind. Veel liefs gaat helpen om een stukje advies, wijsheid en lieve woorden achter te kunnen laten. Er kan nog heel vaak met een glimlach en een hart gevuld met liefde door heen gebladerd worden in voor- en tegenspoed.

Mijn droom voor het veel liefs doosje is om zoveel mogelijk mensen te bereiken die het achter kunnen laten voor kinderen die hun ouders moeten missen. Na het overlijden kan het voor zoveel troost zorgen om nog een doosje vol persoonlijk geschreven kaartjes van de overledene te hebben. De dood is niet het einde van de relatie die je hebt met je kinderen. Je leeft verder in herinneringen en met dit veel liefs doosje ook in liefde, tips en wijsheid. Hoe mooi is het, wanneer kinderen hun ouders veel te vroeg verliezen, ze toch op hun trouwdag iets kunnen lezen over relatie advies van hun overleden ouder. Ook wanneer ze voor het eerst op zichzelf gaan wonen, kunnen ze lezen over huishoud tips en het berichtje wat je hebt geschreven speciaal voor die dag. Wanneer ze hun droomvakantie uit gaan zoeken en nog even kunnen terugbladeren wat hun dierbare voor aanraders had. Door het invullen van deze kaartjes zal je voor altijd meegaan in het leven van je kind. Veel liefs gaat helpen om een stukje advies, wijsheid en lieve woorden achter te kunnen laten. Er kan nog heel vaak met een glimlach en een hart gevuld met liefde door heen gebladerd worden in voor- en tegenspoed.  #rouw #verlies #herinneringen #dood #ernstigziek #rouwenverlies #liefde #kinderen #ziek

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?