This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Tijdens onze eigen zoektocht naar een leven met een chronische aandoening, misten wij iets.Een hulpmiddel wat meer inzicht zou geven in de zoektocht naar een betere kwaliteit van leven met een chronische aandoening.Waarin wij zelf de regie terug hebben gekregen over onze levens met chronische aandoening. Dé start van de planner ‘Chronisch onder Controle’ Een planner vol opdrachten, reflectievragen en dagplanningen die jij naar jouw behoefte kunt invullen en zo inzicht krijgt wat een leven met chronische aandoening voor jou betekent en hoe je hiermee om kunt gaan. Met juist de focus op wat jij belangrijk vindt, waar je energie van krijgt en hoe je je dagen zo goed mogelijk kunt indelen.De inzichten waar wij jaren over hebben gedaan, helpen om jou in kortere tijd de regie over je eigen leven terug te krijgen. Hierdoor komt er weer FOCUS OP LEVEN i.p.v. overleven. BINNENKORT KOMT DE PRE-ORDER ONLINE + LEUKE ACTIE!

PLANNER - CHRONISCH ONDER CONTROLE Tijdens onze eigen zoektocht naar een leven met een chronische aandoening, misten wij iets.Een hulpmiddel wat meer inzicht zou geven in de zoektocht naar een betere kwaliteit van leven met een chronische aandoening.Waarin wij zelf de regie terug hebben gekregen over onze levens met chronische aandoening. Dé start van de planner ‘Chronisch onder Controle’ Een planner vol opdrachten, reflectievragen en dagplanningen die jij naar jouw behoefte kunt invullen en zo inzicht krijgt wat een leven met chronische aandoening voor jou betekent en hoe je hiermee om kunt gaan. Met juist de focus op wat jij belangrijk vindt, waar je energie van krijgt en hoe je je dagen zo goed mogelijk kunt indelen.De inzichten waar wij jaren over hebben gedaan, helpen om jou in kortere tijd de regie over je eigen leven terug te krijgen. Hierdoor komt er weer FOCUS OP LEVEN i.p.v. overleven. BINNENKORT KOMT DE PRE-ORDER ONLINE + LEUKE ACTIE!@chroniek#planner #chronischziek #rouw #verliesverwerking #chronischondercontrole #ziek #revalidatie #chronischmoe #chronischepijn #crohn #fibromyalgie #levenmetlepels #spoonie #verlies #levendverlies #onzichtbaarziek #zelfliefde #structuur #controle #leven

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?