This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

In drie dagen tijdens het Build your business event veranderde mijn kijk op mijn eigen wereld. Eindelijk durfde ik openlijk aan Voor en Tegenspoed te bouwen, wist ik welke stappen ik moest en wou nemen en durfde ik het veel liefs doosje te gaan uitbrengen. Probeer ik in mijn eigen droom te geloven en heel hard aan te bouwen. In het begin van dit jaar leerde ik Tamar kennen, ze benaderde mij of Voor en Tegenspoed zich wou aansluiten als partner van haar platform. Een platform voor chronisch zieken waar mensen en diensten zich kunnen verbinden in de zoektocht naar geluk en welzijn met een chronische aandoening. Ik vind het een prachtig idee waar ik dan ook volmondig ‘ja’ tegen zei, er ontstond een mooie samenwerking voor een planner speciaal voor chronisch zieken. Toen Tamar mij vroeg of ik de helft van @chroniek zou willen en samen verder te bouwen, heb ik opnieuw ‘ja’ gezegd. Wat een eer om aan zo’n mooi idee mee te mogen bouwen en voor de helft eigenaar van te mogen zijn! Waar ik voor het build your business event had gezegd, dat durf ik niet en kan ik niet. Ga ik nu bouwen aan twee bedrijven. Ik vind het nog steeds ontzettend lastig om altijd goede hoop te hebben want het opzetten van een bedrijf is geen makkelijke weg. Het komt niet aangewaaid, het lijkt soms weken stil te staan, gaat me dit ooit lukken? Zal Voor en Tegenspoed ooit een volwaardig bedrijf worden? Het is mijn droom en daar hou ik nog maar even aan vast. Mijn droom is nu alleen nog maar groter geworden. Voor en Tegenspoed, het bedrijf voor rouw en verlies, en @chroniek , het platform voor chronisch zieke mensen. Voor en Tegenspoed blijf ik net zo hard aan bouwen als dat ik de afgelopen maanden heb gedaan om er zo hopelijk een volwaardig bedrijf van te kunnen maken. Ontzettend dankbaar voor deze kans en ontzettend dankbaar voor het event dat mij liet inzien dat, ondanks een chronische aandoening, ik nog steeds dingen kan bereiken en nog steeds als volwaardig persoon mee kan doen. Aangepast, maar mee doen! Zo dankbaar voor @dehuismuts en @jorgruis

In drie dagen tijdens het Build your business event veranderde mijn kijk op mijn eigen wereld. Eindelijk durfde ik openlijk aan Voor en Tegenspoed te bouwen, wist ik welke stappen ik moest en wou nemen en durfde ik het veel liefs doosje te gaan uitbrengen. Probeer ik in mijn eigen droom te geloven en heel hard aan te bouwen. In het begin van dit jaar leerde ik Tamar kennen, ze benaderde mij of Voor en Tegenspoed zich wou aansluiten als partner van haar platform. Een platform voor chronisch zieken waar mensen en diensten zich kunnen verbinden in de zoektocht naar geluk en welzijn met een chronische aandoening. Ik vind het een prachtig idee waar ik dan ook volmondig 'ja' tegen zei, er ontstond een mooie samenwerking voor een planner speciaal voor chronisch zieken. Toen Tamar mij vroeg of ik de helft van @chroniek zou willen en samen verder te bouwen, heb ik opnieuw 'ja' gezegd. Wat een eer om aan zo’n mooi idee mee te mogen bouwen en voor de helft eigenaar van te mogen zijn! Waar ik voor het build your business event had gezegd, dat durf ik niet en kan ik niet. Ga ik nu bouwen aan twee bedrijven. Ik vind het nog steeds ontzettend lastig om altijd goede hoop te hebben want het opzetten van een bedrijf is geen makkelijke weg. Het komt niet aangewaaid, het lijkt soms weken stil te staan, gaat me dit ooit lukken? Zal Voor en Tegenspoed ooit een volwaardig bedrijf worden? Het is mijn droom en daar hou ik nog maar even aan vast. Mijn droom is nu alleen nog maar groter geworden. Voor en Tegenspoed, het bedrijf voor rouw en verlies, en @chroniek , het platform voor chronisch zieke mensen. Voor en Tegenspoed blijf ik net zo hard aan bouwen als dat ik de afgelopen maanden heb gedaan om er zo hopelijk een volwaardig bedrijf van te kunnen maken. Ontzettend dankbaar voor deze kans en ontzettend dankbaar voor het event dat mij liet inzien dat, ondanks een chronische aandoening, ik nog steeds dingen kan bereiken en nog steeds als volwaardig persoon mee kan doen. Aangepast, maar mee doen!Zo dankbaar voor @dehuismuts en @jorgruis#rouw #verlies #chronischziek #platform #levendverlies #samensterker #zelfliefde #dromen #onzichtbaarziek #ondernemen #ondernemendevrouwen

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?