This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Ik leerde mijn man kennen toen mijn moeder nog leefde. Ze hebben elkaar nog een half jaar mogen leren kennen. Onze eerste dates waren niet erg indrukwekkend want ik wou wel in de buurt blijven van huis. We moeten er nu vaak om lachen, de avond zag er vaak zo uit: samen eten, film kijken waarbij ik in de eerste 10 minuten op zijn schoot in slaap viel. In korte tijd werd het een plek waar alleen bestond wat ik vertelde en verder was ik gewoon Mariëlle zonder zieke moeder en alles wat daarbij kwam kijken. Er kwam in korte tijd ook veel op hem af. Van nog niet veel te hebben mee gemaakt naar middenin in een gezin terecht te komen die zo intensief aan het zorgen zijn voor iemand waarvan ze ook nog op korte termijn afscheid van moeten nemen. Het lijkt me niet eenvoudig. Mijn moeder ontving hem met open armen. Nu denk ik heel vaak dat ze op het moment heeft gewacht dat ik een man tegen zou komen, want vanaf dat moment ging het heel snel. ‘Pas je goed op Mariëlle?’ Vroeg ze hem in de laatste week dat ze leefde. Zelf had ik nooit gedacht dat je op zo’n moeilijk moment in je leven iemand kan ontmoeten en kan leren kennen. Hij grapt nu heel vaak, dat het zijn geluk is geweest dat hij me toen heeft leren kennen. Anders had ik hem nooit zo snel toegelaten. Hij kent me nu heel goed, dus hij weet heel goed dat, dat grapje waar is. Hoe makkelijk heeft hij mijn hart verovert? Aantal films met een slapende vrouw op schoot liggen en ze trouwt met je! Ja, mensen dat is een grapje, want hij heeft mij in die periode ontzettend gesteund en altijd klaar gestaan voor mij en mijn familie. Tegen mijn zus zei ik: als hij na dit alles er nog steeds is zal het wel voor altijd zijn. 1,5 jaar later na onze eerste ontmoeting, zijn we getrouwd. Nu hoop ik dat voor altijd nog heel lang mag duren. Liefde vind je dus ook of misschien wel juist als je het niet verwacht en je het er eigenlijk helemaal niet bij kan hebben.

Ik leerde mijn man kennen toen mijn moeder nog leefde. Ze hebben elkaar nog een half jaar mogen leren kennen. Onze eerste dates waren niet erg indrukwekkend want ik wou wel in de buurt blijven van huis. We moeten er nu vaak om lachen, de avond zag er vaak zo uit: samen eten, film kijken waarbij ik in de eerste 10 minuten op zijn schoot in slaap viel. In korte tijd werd het een plek waar alleen bestond wat ik vertelde en verder was ik gewoon Mariëlle zonder zieke moeder en alles wat daarbij kwam kijken. Er kwam in korte tijd ook veel op hem af. Van nog niet veel te hebben mee gemaakt naar middenin in een gezin terecht te komen die zo intensief aan het zorgen zijn voor iemand waarvan ze ook nog op korte termijn afscheid van moeten nemen. Het lijkt me niet eenvoudig. Mijn moeder ontving hem met open armen. Nu denk ik heel vaak dat ze op het moment heeft gewacht dat ik een man tegen zou komen, want vanaf dat moment ging het heel snel. 'Pas je goed op Mariëlle?' Vroeg ze hem in de laatste week dat ze leefde. Zelf had ik nooit gedacht dat je op zo’n moeilijk moment in je leven iemand kan ontmoeten en kan leren kennen. Hij grapt nu heel vaak, dat het zijn geluk is geweest dat hij me toen heeft leren kennen. Anders had ik hem nooit zo snel toegelaten. Hij kent me nu heel goed, dus hij weet heel goed dat, dat grapje waar is. Hoe makkelijk heeft hij mijn hart verovert? Aantal films met een slapende vrouw op schoot liggen en ze trouwt met je! Ja, mensen dat is een grapje, want hij heeft mij in die periode ontzettend gesteund en altijd klaar gestaan voor mij en mijn familie. Tegen mijn zus zei ik: als hij na dit alles er nog steeds is zal het wel voor altijd zijn. 1,5 jaar later na onze eerste ontmoeting, zijn we getrouwd. Nu hoop ik dat voor altijd nog heel lang mag duren. Liefde vind je dus ook of misschien wel juist als je het niet verwacht en je het er eigenlijk helemaal niet bij kan hebben.  #rouw #verlies #liefde #missen #verliesverwerking #mama #trouwen #rouwen #rouwenverlies #ikrouwvanjou #kanker #partner #steun

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?