This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Zoals wel vaker in de avond ging ik een paar uur naar Steven, die op loopafstand van mijn moeders huis woonde. Mijn broertje bleef dan thuis. Mijn oma woonde al heel lang bij ons, ze werd ziek en was hulp nodig en dat heeft mijn moeder haar gegeven. Mijn moeder lag zoals altijd op het bed in de woonkamer en mijn oma zat in haar sta op stoel. Ik gaf ze beide een kus en ging weg. Ik zat naast Steven op de bank toen mijn telefoon ging, mijn broertje belde. ‘Mar!? Er is iets heel geks met oma die kan haar arm niet meer bewegen.’ 1000 alarmbellen gingen af. Ik begin vragen te stellen: ‘Praat ze nog wel normaal?’ Ja! ‘Hangt haar mond?’ Misschien een beetje. ‘Geef me oma eens aan de telefoon!’ Ik hoorde onmiddellijk dat het niet goed was, ‘Blijf maar rustig zitten oma, geef me Sander maar weer.’ ‘Direct 112 bellen, oma heeft denk ik een hersenbloeding.’ Ik wist niet dat ik zo hard kon rennen en was dan ook zo thuis. Even later zat ik in de ambulance met haar. Het was inderdaad een hersenbloeding, waarbij haar linkerkant volledig is verlamd. Mensen zeggen heel vaak alles gebeurt met een reden. Dit is ook de reden dat ik daar in geloof. Kort nadat dit gebeurd is, werd mijn moeder heel slecht. Ik weet zeker dat mijn oma dat niet had kunnen aanzien en er zelf aan onderdoor gegaan was. Op zulke momenten is het moeilijk te geloven dat er zoveel ellende in een keer op je afkomt en ook nog voor een reden. Geloven jullie dat hoe oneerlijk soms ook alles gebeurt met een reden?

Gebeurd alles met een reden? Zoals wel vaker in de avond ging ik een paar uur naar Steven, die op loopafstand van mijn moeders huis woonde. Mijn broertje bleef dan thuis. Mijn oma woonde al heel lang bij ons, ze werd ziek en was hulp nodig en dat heeft mijn moeder haar gegeven. Mijn moeder lag zoals altijd op het bed in de woonkamer en mijn oma zat in haar sta op stoel. Ik gaf ze beide een kus en ging weg. Ik zat naast Steven op de bank toen mijn telefoon ging, mijn broertje belde. 'Mar!? Er is iets heel geks met oma die kan haar arm niet meer bewegen.' 1000 alarmbellen gingen af. Ik begin vragen te stellen: 'Praat ze nog wel normaal?' Ja! ‘Hangt haar mond?’ Misschien een beetje. ‘Geef me oma eens aan de telefoon!’ Ik hoorde onmiddellijk dat het niet goed was, ‘Blijf maar rustig zitten oma, geef me Sander maar weer.’ ‘Direct 112 bellen, oma heeft denk ik een hersenbloeding.’ Ik wist niet dat ik zo hard kon rennen en was dan ook zo thuis. Even later zat ik in de ambulance met haar. Het was inderdaad een hersenbloeding, waarbij haar linkerkant volledig is verlamd. Mensen zeggen heel vaak alles gebeurt met een reden. Dit is ook de reden dat ik daar in geloof. Kort nadat dit gebeurd is, werd mijn moeder heel slecht. Ik weet zeker dat mijn oma dat niet had kunnen aanzien en er zelf aan onderdoor gegaan was. Op zulke momenten is het moeilijk te geloven dat er zoveel ellende in een keer op je afkomt en ook nog voor een reden. Geloven jullie dat hoe oneerlijk soms ook alles gebeurt met een reden?#rouw #verlies #verliesbegeleiding #rouwenverlies #rouwbegeleiding #hersenen #liefde #vertrouwen #gezondheid #herseninfarct #ernstigziek #reden #oneerlijk #leven #proffesional #familie #steun

Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. De cookies worden geïnstalleerd op jouw computer. Hiermee verzamelt Voor en tegenspoed persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website. Voor en tegenspoed doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring. Mogen we voor jou cookies gebruiken?